Hand- en toilethygiëne

Schoon zonder zorgen.

Ons uitgebreide gamma.

Bij Mireille zetten we een stap voorwaarts in hand- en toilethygiëne met onze gestroomlijnde collectie, die met één universele sleutel toegankelijk is. In plaats van traditionele leaseovereenkomsten, bieden we de mogelijkheid om onze hygiënische toestellen te kopen. Dit elimineert maandelijkse huurkosten en maakt u niet verplicht tot standaard afname van verbruiksartikelen, waardoor u volledige controle over uw voorraden krijgt. Voor uw gemak zijn verbruiksartikelen eenvoudig bij te bestellen via onze webshop, wat zorgt voor een naadloze bevoorrading. Ons systeem vrijwaart u van bindende contracten en afnameverplichtingen, waardoor u van ongekende flexibiliteit geniet. Kies voor Mireille’s benadering om zowel kwaliteit als kostenbesparing te realiseren in uw hygiënebeheer.

Dispenser van handdoeken voor het drogen van handen

Handhygiëne – Drogen

Ontdek onze selectie hoogwaardige handdroogoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Van handdoeken op rol tot tissues en papieren servetten, onze Mireille modellen garanderen optimale droogprestaties en hygiëne. Met een constante voorraad van deze producten, zorgen wij ervoor dat je nooit zonder zit.

Handhygiëne – Wassen

Houd je handen schoon en fris met ons veelzijdige assortiment zeepdispensers. Of je nu voorkeur geeft aan automatische of handmatige modellen, ons aanbod is speciaal ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen van Mireille te voldoen. We bieden oplossingen voor zowel gewone als heavy-duty zepen met textuur, ideaal voor gebruik in garages, productieruimtes en meer. Vertrouw op onze betrouwbare dispensers voor een effectieve handhygiëne, altijd en overal.

Handhygiëne toestellen van Mireille
Toiletrol dispenser

Toilethygiëne

Onze toilethygiëne dispensers bieden praktische en hygiënische oplossingen voor elke sanitairruimte. Met diverse modellen voor toiletpapierdispensers, garanderen wij een constant aanbod van hoogwaardig toiletpapier. Vertrouw op Mireille voor een schone en comfortabele toiletervaring, elke keer weer

Vrouwelijke Hygiëne

Voor discrete en hygiënische verwijdering van maandverband, bieden wij speciale vuilbakjes aan die perfect passen bij onze Mireille productlijn. Vertrouw op onze vuilbakjes voor een discrete en milieuvriendelijke oplossing voor vrouwelijke hygiëne.

hygiëne vuilbakken
dispenser-handzeep-automatisch

Luchtverfrissers

Rond uw hygiënebeleving af met een frisse toets dankzij Mireille luchtverfrissers. Een aangename en uitnodigende geur draagt bij aan de algehele sfeer van uw ruimtes, voor een blijvend frisse indruk.

Kiezen voor Waarde:

Koop versus Huur bij Mireille

Benieuwd naar de voordeligste keuze voor hand- en toilethygiëne in jouw bedrijf? Mireille biedt een gratis vergelijking tussen het traditionele huurmodel en ons kostenbesparende verkoopmodel. Betaal alleen voor wat je echt gebruikt, zonder vaste maandkosten. Ontdek hoe ons model jouw bedrijf kan helpen besparen. Vraag nu jouw vergelijking aan!

Expertise bij Mireille