Kleedkamerinrichting

Voor een Gestructureerd en Efficiënt Team

Geef uw team de netheid en organisatie die het verdient met onze kleedkamerinrichtingen. Mireille biedt een scala aan uniforme lockers die niet alleen zorgen voor een gestructureerde uitstraling maar ook bijdragen aan de efficiëntie van uw personeel. 

Optimale opbergoplossingen

Onze lockers zijn beschikbaar in twee maten om aan al uw behoeften te voldoen. De hoge, opstaande modellen zijn ideaal voor het netjes opbergen van jassen, broeken en andere werkkledij. Voor kleinere items zoals schoenen, sleutels en tassen, bieden onze compacte, vierkante modellen de perfecte oplossing.

Cijfersloten, efficiëntie in elk detail

Met onze lockers is het verliezen van sleutels verleden tijd. Elk compartiment kan worden uitgerust met een handig numeriek slot, waardoor de veiligheid van persoonlijke bezittingen gewaarborgd blijft en het gedoe met sleutels tot het verleden behoort.

Functionaliteit ontmoet gemak. Lockers met wasluik

Specifieke modellen van onze hoge kasten zijn voorzien van een praktisch wasluik. Hier kunnen uw medewerkers hun vuile werkkledij in deponeren, wat bijdraagt aan een soepele en hygiënische werkomgeving.

Blauwprinten van kleedkamerinrichtingen

Optimaal ontworpen kleedkamers.

Samen creëren we de perfecte ruimte.

Bij Mireille nemen we de inrichting van uw kleedkamer serieus. Samen met u duiken we in de mogelijkheden van de beschikbare ruimte en zorgen we voor de perfecte planning en indeling. Voordat we beginnen, stellen we gedetailleerde plannen op om ervoor te zorgen dat elke centimeter optimaal wordt benut, met een focus op functionaliteit en comfort. Dit zorgvuldige proces garandeert dat uw kleedkamer voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Sluit aan bij efficiëntie.

Neem contact met ons op.

Bent u klaar om de kleedruimte van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met Mireille voor een kleedkamerinrichting die perfect aansluit bij de behoeften van uw team.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen