Textielverzorging

Mireille heeft meer in huis dan u denkt !

Mireille heeft door de jaren heen een grote naambekendheid opgebouwd, maar we merken dat onze B2B klanten en prospecten nog niet volledig vertrouwd zijn met het volledige aanbod aan diensten, producten en oplossingen die Mireille in huis heeft. Schoonloopmatten, snelle vloerwissers, onderhoud en verkoop werkkledij, verkoop en onderhoud werkschoenen, verkoop werkhandschoenen en andere pbm’s, kleedkamerinrichting, hygiëne, …  


Segmenteren zegt u ? Segmenteren is een belangrijk concept in de afspraken met, en voor, onze klanten. We proberen op die manier een effectieve en efficiënte combinatie te maken van diensten, producten en organisatie. Als klant moet u daarmee uw voordeel doen op vlak van advies en service.

 

Zorgzaamheid is ons sleutelwoord !

 

 

 

 

 

 

 

Mireille heeft 5 waszones waarbinnen ze specifieke aandacht kan besteden aan de aard en de bevuiling van de werkkledij. De werkkledij wordt voorgesorteerd volgens artikelsoort en volgens bevuiling. Specifieke aandachtspunten per klant worden gekoppeld aan het klantennummer. Meer dan 100 verschillende geprogrammeerde wasprogramma’s zorgen voor een aangepast onderhoud van overalls, werkvesten, werkbroeken, stofjassen, winterblousons, signalisatiekledij, multi protector werkkledij, t-shirts, sweaters, presentatiekledij en zo meer.