Vloerhygiëne

 

De matoplossingen van Mireille !
De voorbije jaren bouwde Mireille een reputatie op als beste schoonloopmatten-leverancier van België !  Die reputatie maken we nog elke dag waar onder andere door de stiptheid van de service en door de kwaliteit van de schoonloopmatten en imagotapijten.  Bovendien heeft Mireille tal van andere matoplossingen in huis, zoals douchematten voor kleedkamers  en zwembaden, weerbestendige matten voor buiten, loopstrookmatten voor sporthallen, rode lopers, kortom verschillende oplossingen voor verschillende behoeften ! 

Zorgzaamheid, properheid, uitstraling, veiligheid, …. kenmerkend voor de matoplossingen van Mireille. 

 

 

 

 

 

 

Snelle vloerwissers voor alle vloeren !
Met een snelle vloerwisser veeg je in een handomdraai de vloeren van opslagplaatsen, magazijnen, winkels. betonvloeren, tegelvloeren, epoxyvloeren, …
De snelle vloerwisser is geïmpregneerd en neemt zowel grof vuil als fijn stof op. Verkrijgbaar in 2 kwaliteiten en in drie formaten, namelijk 50, 75 of 100 cm breed. Er is ook een handwisser van 30 cm beschikbaar !


Handig en efficiënt !
Het is een zeer wendbaar systeem door de scharnierende steel. Met de snelle vloerwisser beweeg je eenvoudig onder rekken of stellingen en in alle hoeken. Vloerwissers vegen sneller en beter dan elk ander vloerveegsysteem, zonder opdwarrelend stof. 

Een gratis test !
Test uw voordeel met de snelle vloerwisser  : in minder tijd propere vloeren.  Bel of mail (sales@mireille.be) ons voor een gratis test met één of enkele snelle vloerwissers gedurende een week. Ons team zal U ondersteunen met vakkundig advies zodat U de juiste vloerwissers kan inzetten.