Werkschoenen verkopen en onderhouden

Bij de werkschoenen trekken we stevig van leer met de 10 merken die de klanten kunnen aankopen via Mireille ! Mireille heeft dus steeds een passende oplossing in huis en levert meerdere modellen uit voorraad.

Ook bij de laarzen hebben we een waterdicht aanbod !

 

En een tip voor het “dagelijkse” onderhoud van je werkschoenen ?
Verleng de levensduur van uw lederen werkschoenen door ze regelmatig in te smeren met ledervet. Zo blijft het leder soepel. Natte werkschoenen laat je altijd langzaam drogen, vul ze eventueel op met een pas gelezen krant, maar droog ze nooit langs een warmtebron, daarvan wordt het leder hard. Gun de werkschoenen de tijd om te rusten en om het opgevangen transpiratievocht te laten verdampen; een dubbele set goed verzorgde werkschoenen zorgt vaak voor een 1 + 1 = 3 effect op vlak van de levensduur.


 

Schoenrecyclage zegt u ?

Met de dienst schoenrecyclage zorgt Mireille nv er voor dat werkschoenen uit de industrie, uit de food, uit de interim, voor studenten en tijdelijke medewerkers, klaar zijn voor een volgende ronde op de werkvloer. Voor de streng genormeerde foodsector is de dienst schoenrecyclage een propere en praktische oplossing voor de bevuilde schoenen en schoenzolen. Mireille stelt aan haar klanten de nodige schoenzakjes ter beschikking om de gebruikte en vuile schoenen per paar te verzamelen. 
Daarna besteedt Mireille de nodige zorg aan werkschoenen, foodschoenen en foodlaarzen. De gerecycleerde werkschoenen worden verpakt per paar en voorzien van een maataanduiding op de verpakking. 
Niet recycleerbare werkschoenen worden voor alle klanten, tegen kostprijs, afgevoerd via een erkende ophaaldienst.