Flyers / Leaflets

Via onderstaande folders kan u het uitgebreide Mireille assortiment raadplegen. Indien u vragen heeft over bepaalde artikelen en/of diensten kan u contact met ons opnemen via sales@mireille.be. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om samen ons aanbod aan oplossingen af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf en medewerkers!

 

Samen met Mireille veilig aan het werk !

Samen met Mireille kan u ervoor zorgen dat uw medewerkers op een comfortabele en veilige manier hun taken kunnen uitvoeren. Wij kijken uit naar een (verdere) samenwerking met uw bedrijf en medewerkers, en gaan met u graag een overeenkomst aan op basis van klantentevredenheid!

Blader door de digitale folder om het uitgebreide Mireille aanbod aan B2B-oplossingen te bekijken, en neem contact met ons op via sales@mireille.be !
 
Wij zijn er van overtuigd dat u bij Mireille de "alles onder 1 dak oplossing" vindt waarnaar u op zoek bent op gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, onderhoud van werkkledij en vloerhygiëne.
 
 

Een propere kijk op vloerhygiëne ! 

De voorbije jaren bouwde Mireille een reputatie van kwaliteit en stiptheid op als beste schoonloopmatten-leverancier van België. Mireille heeft tal van andere vloerhygiëne oplossingen in huis zoals douchematten, weerbestendige buitenmatten, ergonomiematten, werkplekmatten, loopstrookmatten, maar ook snelle vloerwissers, rooster- en liftmatten… kortom verschillende oplossingen voor verschillende behoeften!

Met de slogan “Een propere kijk op vloerhygiëne” willen we samen met U de gepaste oplossing vinden. Wij komen daarom graag luisteren naar uw vragen en behoeften zodat we samen een passende vloerhygiëne-oplossing kunnen uitwerken.  


 

 


Mireille: 1 leverancier, 8 merken werkschoenen ! 

Mireille biedt U een uitgebreide keuze aan merken, modellen en accessoires voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor dames als voor heren. Dit ruime, maar selectief gekozen merken- en modellenpallet zorgt ervoor dat U als klant voor al uw medewerkers een gepaste oplossing vindt bij Mireille.

Blader door de digitale folder om het Mireille aanbod aan werkschoenen en accessoires te bekijken. Uiteraard is dit slechts een selectie uit het multimerken aanbod dat Mireille te bieden heeft!
 
Met de slogan “Zet de juiste stap met Mireille!” willen we samen met U de gepaste oplossing vinden voor al uw medewerkers. Wij komen daarom graag luisteren naar U en uw vragen, om samen ons aanbod aan werkschoenen en accessoires af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf en medewerkers.  

 

Goed weer, slecht weer, er wordt gewerkt !

Mireille heeft door de jaren heen een grote naambekendheid opgebouwd, maar we merken dat onze klanten nog niet volledig vertrouwd zijn met het volledige aanbod aan diensten, producten en oplossingen die Mireille in huis heeft.

Blader door de digitale folder om het Mireille aanbod aan sweaters, softshells, bodywarmers, jassen, regenkledij, werkschoenen, … te bekijken. Uiteraard is dit slechts een selectie uit het multimerken aanbod dat Mireille te bieden heeft!
 
Met de slogan “Goed weer, slecht weer, er wordt gewerkt!” stellen we dat Mireille voor iedere klant, activiteit of sector een gepaste oplossing te bieden heeft!
 
 
 

We care for shoes !

Mireille biedt U een uitgebreide keuze aan modellen voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor dames als voor heren. Dit ruime, maar selectief gekozen modellenpallet zorgt ervoor dat U als klant voor al uw medewerkers een gepaste oplossing vindt bij Mireille.

Blader door de digitale folder om het Mireille aanbod aan werkschoenen te bekijken. Uiteraard is dit slechts een selectie uit het aanbod dat Mireille te bieden heeft!
 
Met de slogan “We care for shoes!” willen we samen met U de gepaste oplossing vinden voor al uw medewerkers. Wij komen daarom graag luisteren naar U en uw vragen, om samen ons aanbod aan werkschoenen af te stemmen op de behoeften van uw medewerkers.  

 

Voor elk seizoen, een werkpak voor elk vak ! 

Mireille biedt U een uitgebreide keuze aan werkkledij voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor dames als voor heren. Dit ruime pakket aan werkkledij zorgt ervoor dat U als klant voor al uw medewerkers een geschikte oplossing vindt bij Mireille.

Blader door de digitale folder om het Mireille aanbod aan werkbroeken, werkvesten, T-shirts, polo’s, sweaters, … te bekijken. Uiteraard is dit slechts een selectie uit het multimerken aanbod dat Mireille te bieden heeft!
 
Met de slogan “Voor elk seizoen, een werkpak, voor elk vak!” stellen we dat Mireille voor iedere klant, activiteit of sector een gepaste oplossing te bieden heeft!

 
 
 

Hoe zie jij persoonlijke bescherming ?

Veilige arbeidsomstandigheden zijn belangrijk en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn daarom essentieel. Mireille heeft een ruim aanbod aan werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, veiligheidshelmen, ademhalingsbescherming en disposables voor u in de aanbieding.
 
Blader door de digitale folder om het Mireille aanbod aan PBM’s te ontdekken! Uiteraard is dit slechts een selectie uit het volledige PBM-aanbod dat Mireille te bieden heeft.
 
Met de slogan “Hoe zie jij persoonlijke bescherming?” willen we samen met U de gepaste oplossing vinden voor al uw medewerkers. Wij komen daarom graag luisteren naar uw vragen en behoeften zodat we samen een passende PBM-oplossing kunnen uitwerken. 
 

Goed gekleed verkoopt beter ! 

Net zoals Delhaize de klanten steeds weet te verrassen met kwaliteit in de winkelkar, kan Mireille u verrassen met haar ruime aanbod aan diensten en producten. Alles onder één dak!

Kledij met de juiste looks voor al uw medewerkers, werkschoenen, schoonloopmatten en imagotapijten, snelle vloerwissers, onderhoud van werkkledij en werkschoenen, een stipte wekelijkse service en een samenwerking op basis van klantentevredenheid, net hetgeen waarin Delhaize ook uitblinkt!

Met de slogan “Goed gekleed verkoopt beter” willen we samen met U de gepaste oplossing vinden. Wij komen daarom graag luisteren naar uw vragen en behoeften zodat we samen een passende oplossing kunnen uitwerken. 

 


Samen met Mireille veilig aan het werk !

Mireille heeft er altijd voor gezorgd dat u en uw werknemers veilig en comfortabel jullie werk kunnen uitoefenen. Natuurlijk kan u ook nu op ons rekenen voor de juiste beschermings- en ontsmettingsmiddelen zodat u op een veilige manier uw activiteiten kan laten verlopen.

Blader door de digitale folder om het uitgebreide Mireille aanbod COVID-19 gerelateerde oplossingen te bekijken, en neem contact met ons op via sales@mireille.be !