Ambities en vertrouwen

Ambities en vertrouwen

Verschillende klanten, verschillende behoeften !
Werkkledij, werkschoenen, werkhandschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) maken deel uit van  uw zorg voor uw medewerkers ! Samen met Mireille kan u  ervoor zorgen dat uw medewerkers op een comfortabele en  veilige manier hun taken kunnen uitvoeren. Met Mireille heeft u  een goed georganiseerde partner die instaat voor de levering  en het onderhoud van uw werkkledij en werkschoenen.  We weten dat de behoeften van klanten aanzienlijk kunnen verschillen, afhankelijk van de sector, afhankelijk van het  type bedrijf, afhankelijk van de aard van het werk, afhankelijk  van de medewerkers enzovoort ! We zijn er trots op om het  Mireille assortiment aan diensten te kunnen afstemmen op  die verschillende behoeften. Oplossingen voor werkkledij,  pbm’s en onderhoud voorstellen op basis van die verschillende behoeften sluit aan bij de slogan …much more than laundry !
Wij kijken uit naar een samenwerking met uw bedrijf en gaan met u graag een overeenkomst aan op basis van klantentevredenheid !

Ambities en vertrouwen !
We hebben als bedrijf de volgende ambities en we willen die ambities, samen met al onze medewerkers, elke dag waarmaken !

  • De beste werkkledij-service van België !
  • De beste service voor schoonloopmatten en snelle vloerwissers van België !
  • De beste werkschoenen-service van België !

Dit streven moet vertrouwen geven aan onze klanten en prospecten !