Historiek

Sedert 1955 ! 

Mireille startte in 1955 als een wasserij en nieuwkuis voor particulieren met bediening aan huis in de hoofdstedelijke regio Brussel en daarna bij uitbreiding in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Limburg en een aantal gemeenten in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Van B2C naar B2B en van regionaal naar nationaal !
Vanaf 1985 werd de particuliere markt stap voor stap “ingeruild” voor een steeds groter wordend B2B marktaandeel. Gelijklopend werd er een nationale distributie uitgebouwd die haar degelijkheid al meerdere jaren bewijst voor een groeiend klantenbestand in de Belux. Vandaag wordt de service bij onze klanten verzorgd door 40 Mireille bestellers !

 
Een woordje van CEO Koen Vandevenne : 
“Als we onze bescheidenheid even aan de kant zetten, dan mogen we trots zijn op de reputatie die we als serviceverlener, samen met onze 260 medewerkers, in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. De aandacht voor de opleiding en begeleiding van de medewerkers heeft bij Mireille dan ook een bijzondere plaats in de bedrijfsvoering ingenomen. Via de Mireille academie worden de medewerkers meegenomen in het Mireille-verhaal en wordt er permanent aandacht besteed aan kennis, zorgzaamheid, organisatie en klantenservice. Op deze manier wil Mireille haar verworven reputatie als gewaardeerde serviceverlener voor onder andere het onderhoud en verkoop van werkkledij, aanverwante diensten en het verhuren van schoonloopmatten en snelle vloerwissers, verder uitbouwen.”