Stay safe and take care !

 

Persoonlijke bescherming

Het zijn uitdagende tijden voor ieder van ons. Bij Mireille is de bescherming van de gezondheid momenteel prioriteit nummer 1! U kan op ons rekenen voor de aanlevering van de juiste beschermings- en ontsmettingsmiddelen op verschillende niveaus: desinfecterende spray, mondmaskers, wegwerphandschoenen, gelaatsbeschermers en veiligheidsbrillen

Ook wat betreft hygiëne stations en vloerhygiëne heeft Mireille een ruim aanbod ter beschikking!           


                                  

  KRIJG MEER INFORMATIE  

 

 

 

Desinfecterende handspray

De Oxyclean hand- en huiddesinfectie op basis van 70% gedenatureerde ethanol is een effectief en praktisch desinfectiemiddel dat klaar is voor gebruik. Het product bevat een concentratie Glycerine om droge huid te vermijden. Door deze toevoeging ervaart de gebruiker een comfortabel gevoel bij het aanbrengen van dit product. Deze spray is verkrijgbaar in een 500 ml formaat met spray, en is tevens verkrijgbaar in een 1L en 5L formaat. Deze spray is tevens compatibel met onze hygiëne stations.

 

 

 

 


 

 

Desinfecterende oppervlakte spray

De Oxyclean oppervlaktedesinfectie op basis van 80% gedenatureerde ethanol is het ideale product voor desinfectie van onder andere vloeren, muren, werkbladen, bureaus, winkelkaren, …. Dit desinfectiemiddel garandeert u een grondige desinfectie van alle soorten oppervlakten. Deze spray is verkrijgbaar in een 500 ml formaat met spray, en is tevens verkrijgbaar in een 1L en 5L formaat.

 

 

 

 


 

Hygiëne stations & No-Touch dispensers

Hygiëne stations zijn de ideale manier om desinfectie aan de ingang of op de werkvloer op een propere, presentabele en georganiseerde manier te laten verlopen. 


In ons aanbod hebben we 2 type desinfectie zuilen met No-Touch dispenser. Enerzijds hebben we een No-Touch dispenser gemaakt uit plastic met een metalen staander. Deze No-Touch dispenser beschikt over een reservoir van 1,2 liter. Anderzijds hebben we een No-Touch dispenser gemaakt uit RVS met een reservoir van 0,8 liter. Beide No-Touch dispensers zijn ook los verkrijgbaar zonder staander. De No-Touch dispensers werken op basis van baterijen, en het reservoir is hervulbaar met de Oxyclean hand- en huiddesinfectie op basis van 70% gedenatureerde ethanol met een concentratie Glycerine om droge huid te vermijden. 

Ook de hygiëne stations zijn gemaakt van hoogwaardig RVS roestvrij staal, waardoor deze zowel in een binnen als buitenomgeving geplaatst kunnen worden. Deze hygiëne stations zijn verkrijgbaar als staander en voor muurmontage. In deze hygiënestations kan u op een efficiënte en presentabele manier uw desinfecterende spray, handschoenen, tissues en mondmaskers aanbieden aan uw personeel en/of klanten!

 

 

 

 

 

 


 

Mondmaskers

Voor de  mondmaskers beschikken wij over 2 verschillende modellen: 3-laags wegwerp mondmaskers en wasbare textielen mondmaskers.


De wegwerp mondmaskers zijn gemaakt van een 3-laags non-woven materiaal. Deze comfortabele en ademende mondmaskers beschikken over een verstelbare neusbrug. Deze wegwerp mondmaskers zitten verpakt in handige verpakking van 50 stuks. Leverbaar in kleine en grote hoeveelheden: informeer naar onze staffelprijzen.


Onze textielen mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen (dubbele laag) met daartussen een laag Vlieseline. Deze maskers zijn wasbaar op 60°C, en zijn voorzien van elastische banden voor fixering aan de oren. Daarenboven beschikken deze maskers over een extra afsluiting aan de neus. Vermits de maskers in Europa worden vervaardigd kunnen wij snel grote hoeveelheden leveren die voldoen aan alle normen.

 

 

 


 

 

Gelaatsbeschermers

Ook onze gelaatsbeschermers voldoen aan alle veiligheidsnormen en bieden een oplossing aan mensen die de 1,5 meter afstandsregel niet kunnen naleven en zich extra willen beveiligen. Het virus kan immers ook via de ogen ons lichaam binnendringen. Onze gelaatsmaskers zijn gemaakt van TAC (tri-acetaat cellulose) van 0.5mm, met een elastische band. Het scherm heeft een anti-damp coating en is zeer licht en comfortabel om te dragen. Voor extra beveiliging kan een gelaatsbeschermer ook gecombineerd worden met een mondmasker. 

 

 

 


 

 

Veiligheidsbrillen

Binnen ons assortiment veiligheidsbrillen beschikken wij over een voorraad van 3 verschillende modellen. Zowel de overzetbril, de beschermbril als de ruimzichtbril bieden een goede afscherming van de ogen, zowel frontaal als langs de zijkant. Al deze modellen zijn eenvoudig te reinigen en comfortabel om te dragen!

 

 

 


 

 

Vloerhygiëne

De voorbije jaren bouwde Mireille een reputatie op als de beste schoonloopmatten-leverancier van België ! Die reputatie maken we nog elke dag waar onder andere door de stiptheid van de service en door de kwaliteit van de schoonloopmatten, imagotapijten, snelle vloerwissers en douchematten ! Zorgzaamheid, properheid, uitstraling, veiligheid,… kenmerkend voor de matoplossingen van Mireille. Test gratis deze propere oplossingen: mail uw aanvraag naar sales@mireille.be en wij contacteren u.