Chauffeur-Service Verlener

Voor de versterking van ons distributiecentrum zijn we op zoek naar een Serviceverlener te Merchtem. Als Service Verlener ga je dagelijks op klantenronde, steeds met bijzondere aandacht voor de klant. Mireille NV in Merchtem vormt je "thuisbasis" van waaruit je iedere ochtend enthousiast en klantvriendelijk één van de 31 Mireille rondes aanvat. Als Service Verlener ben je het eerste aanspreekpunt bij jouw klanten. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en begeleiding.

Je profiel:

· Je beschikt over een rijbewijs B. Een opleiding voor rijbewijs BE wordt voorzien door Mireille.

· Je beschikt minstens over een diploma secundair onderwijs

· Je werkt stipt en georganiseerd, netjes en klantvriendelijk. 

· Je bent sociaal en houdt ervan om nieuwe contacten te leggen. Een fijne babbel met de klant geeft jou energie.

· Als Service Verlener communiceer je uitstekend in het Nederlands. Spreek je een mondje Frans? Dat is zeker een extra troef.

Ons aanbod:

· een vast contract van onbepaalde duur met een voltijdse tewerkstelling

· een gevarieerde functie binnen een waardegericht, gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Respect en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen deze functie.

· Mireille investeert graag in jou en biedt een je intensieve opleiding op maat. Daarbij houden we rekening met wat je al kent en kunt en maken we samen een groeiplan. 

· het spreekt voor zich dat je een correct loon krijgt, in lijn met je ervaring en kennis. Aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, verplaatsingsvergoeding en eventueel een fietsvergoeding.

Over Mireille

Als groeiende onderneming levert Mireille NV een full service assortiment aan diensten en producten in een B2B-omgeving. Onze specialiteit ligt in het onderhoud en de verkoop van werkkledij, -schoenen, -handschoenen en de verhuur van schoonloopmatten. Wij leveren aan meer dan 10.000 klanten. Bij Mireille richten we ons op maatwerk waarbij kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. Samen met onze 240 medewerkers staan wij in voor... ‘Much more than laundry’

Interesse en/of vragen:

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te versturen naar personeelsdienst@mireille.be, met als onderwerp de vacature waarvoor u solliciteert. Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 011/57.11.22