Junior Account Manager (Merchtem)


 

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar een Junior Account Manager - regio Merchtem. 

Als Junior Account Manager zorg je voor een duurzame relatie met bestaande klanten en prospecteer je nieuwe klanten in de toegewezen regio. Je benadert de markt proactief en maak zelf klantenafspraken. Het is jouw uitdaging om het volledige dienstenpakket op een overtuigende manier te presenteren. Je komt bij het begin en op einde van iedere dag samen op kantoor met het salesteam om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Je profiel ziet er als volgt uit:

· je hebt een sterke overtuigingskracht en professionele attitude

· je werkt gestructureerd, planmatig en doelgericht

· je communiceert goed in het Nederlands én het Frans

· je zet bewust in op zelfontwikkeling en wil graag bijleren van ervaren collega's

Ons aanbod:

· een gevarieerde functie binnen een waardegericht, gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Respect en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk.

· je krijgt de kans om mee te groeien met de B2B ambities en bijhorende taken. Mireille investeert in jou en biedt een passende opleiding aan, rekening houdend met je ervaring, kennis en kunde. In lijn met jouw ambitie zal je functie doorheen de tijd meegroeien.

· je kan rekenen op steun en opleiding van je meer ervaren collega’s.

· het spreekt voor zich dat je een correct loon krijgt, in lijn met je ervaring en kennis, aangevuld met een prestatievergoeding, maaltijdcheques, firmawagen en groepsverzekering.

 

 

Over Mireille

Als groeiende onderneming levert Mireille NV een full service assortiment aan diensten en producten in een B2B-omgeving. Onze specialiteit ligt in het onderhoud en de verkoop van werkkledij, -schoenen, -handschoenen en de verhuur van schoonloopmatten. Wij leveren aan meer dan 10.000 klanten. Bij Mireille richten we ons op maatwerk waarbij kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. Samen met onze 240 medewerkers staan wij in voor... ‘Much more than laundry’

 

Interesse en/of vragen:

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te versturen naar personeelsdienst@mireille.be, met als onderwerp de vacature waarvoor u solliciteert. Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 011/57.11.22