Marketing Verantwoordelijke


 

Voor de versterking van ons Salesteam zijn we op zoek naar 1 extra creatief talent: een Marketing Verantwoordelijke.

Als Marketing Verantwoordelijke bij Mireille ben je samen met TOM verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van het merk Mireille. Vraag jij je nu af wie TOM is? Lees dan zeker verder.

· Je bent in eerste lijn betrokken bij het uittekenen en verfijnen van de algemene marketingstrategie van de onderneming, samen met de verkoopsdirecteur.

· Je ondersteunt de commerciële strategie van de onderneming door middel van marketingactiviteiten en -campagnes.

· Je bent verantwoordelijk voor de (online en offline) uitstraling van ons bedrijf en maakt op een doordachte manier gebruik van alle beschikbare communicatieplatformen om de organisatie in de kijker te zetten.

· Je verzorgt en coördineert alle interne en externe communicatie (mailing, nieuwsbrieven,…) waarbij je het Mireille-verhaal steeds op een overtuigende manier uitdraagt.

· Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van folders, catalogen en andere documenten die gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

· Je ondersteunt en werkt nauw samen met het Mireille Sales team.

· Je neemt deel aan Sales vergaderingen, beurzen en gaat regelmatig mee op de baan om voeling te houden met de Mireille klanten en de segmenten waarin ze actief zijn.

 

Je profiel ziet er als volgt uit:

Als Marketing Verantwoordelijke heb je een creatieve geest en een vlotte pen.

· Je bent een communicatieve, veelzijdige teamplayer.

· Je bent klantgericht, hebt oog voor detail, gaat grondig en nauwkeurig te werk.

· Je bent digitaal onderlegd en leert graag nieuwe digitale tools beheersen.

· Je bent in het bezit van een Bachelor Marketing/Communicatie of gelijkwaardig door ervaring.

· Een eerste ervaring is mooi meegenomen, maar het is vooral enthousiasme en inzet waar we naar op zoek zijn.

· Je communiceert uitstekend in het Nederlands, kennis van Frans is een surplus  

 

Ons aanbod:

· Een gevarieerde functie binnen een waardegericht, gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Respect en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk.

· Je krijgt de kans om mee te groeien met de B2B ambities en bijhorende taken. Mireille investeert in jou en biedt een passende opleiding aan, rekening houdend met je ervaring, kennis en kunde. In lijn met jouw ambitie zal je functie doorheen de tijd meegroeien.

· Het spreekt voor zich dat je een correct loon krijgt, in lijn met je ervaring en kennis.

 

 

Over Mireille

Als groeiende onderneming levert Mireille NV een full service assortiment aan diensten en producten in een B2B-omgeving. Onze specialiteit ligt in het onderhoud en de verkoop van werkkledij, -schoenen, -handschoenen en de verhuur van schoonloopmatten. Wij leveren aan meer dan 10.000 klanten. Bij Mireille richten we ons op maatwerk waarbij kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. Samen met onze 240 medewerkers staan wij in voor... ‘Much more than laundry’

 

Interesse en/of vragen:

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te versturen naar sales@mireille.be.