Wasserij-operator

 

Voor de versterking van onze wasserij zijn we op zoek naar een Wasserij-operator.

 

Je zal instaan voor onder meer volgende taken:

· Bediening van wasmachines en drogers.

· Voorbereidend werk op het wassen.

· Klein onderhoud van de machines.

· Toevoegen van reinigingsmiddelen en zepen.

· Behandeling van de was volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen.

 

Je profiel ziet er als volgt uit:

·  Je kent het verschil tussen de verschillende textielsoorten (opleidingen voorzien).

·  Je bent een gemotiveerde werkkracht die graag de handen uit de mouwen steekt.

·  Je kan zelfstandig en in teamverband werken.

·  Je spreekt vlot Nederlands. 

Ons aanbod:

· Een contract van onbepaalde duur met een voltijdse tewerkstelling in mooie daguren: maandag tem vrijdage van 06u.00 tot 14.10, met 2 pauzes van 20 minuten.

· Een aangename functie binnen een waardegericht, gezond, ambitieus en groeiend bedrijf. Respect en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk.

· Mireille investeert graag in jou en biedt je een opleiding op maat. Daarbij houden we rekening met je kennis en kunde en maken we samen een groeiplan.

· Het spreekt voor zich dat je een correct loon krijgt, in lijn met je ervaring en kennis. aangevuld met maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding en evt. een fietsvergoeding.

Over Mireille

Als groeiende onderneming levert Mireille NV een full service assortiment aan diensten en producten in een B2B-omgeving. Onze specialiteit ligt in het onderhoud en de verkoop van werkkledij, -schoenen, -handschoenen en de verhuur van schoonloopmatten. Wij leveren aan meer dan 10.000 klanten. Bij Mireille richten we ons op maatwerk waarbij kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid centraal staan. Samen met onze 240 medewerkers staan wij in voor... ‘Much more than laundry’

 

Interesse en/of vragen:

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te versturen naar personeelsdienst@mireille.be, met als onderwerp de vacature waarvoor u solliciteert. Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 011/57.11.22