PBM’s

Uw veiligheid, onze prioriteit.

Bij Mireille streven we er naar om niet alleen aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen, maar deze te overtreffen.

Veiligheid op de werkplek is een prioriteit, en ons uitgebreid gamma aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) weerspiegelt deze toewijding. Van stevige veiligheidsschoenen tot betrouwbare ademmaskers, wij bieden een full-service oplossing voor al uw veiligheidsbehoeften.

Met onze expertise zoeken we samen met u naar de beste en meest geschikte veiligheidsoplossingen, afgestemd op de unieke eisen van uw werkomgeving. Door te kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke PBM, zorgen wij dat u en uw team altijd beschermd en veilig zijn

Vele soorten beschermingsmiddelen.

De beste merken onder één dak

Veiligheid eerst

Bescherming op maat van top tot teen

Ontdek in onze PBM-catalogus een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Van veiligheidshelmen tot -schoenen, wij bieden de essentiële bescherming die u nodig heeft om veilig te werken. Kies voor kwaliteit en veiligheid met Mireille.

PBM
Veiligheidsschoenen

Stevig gegrond.

Veiligheidsschoenen voor elke uitdaging.

Onze veiligheidsschoenen combineren duurzaamheid met comfort. Ontworpen voor zware werkomgevingen, bieden ze de essentiële bescherming en ondersteuning voor uw voeten.

Grip en bescherming.

Handschoenen voor veilig werk.

Bij Mireille zetten we veiligheid op de eerste plaats, met werkhandschoenen die zowel grip als bescherming bieden. Onze handschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, waarbij ze niet alleen zorgen voor een veilige werkomgeving, maar ook het comfort en de behendigheid van de gebruiker garanderen. Of u nu behoefte heeft aan snijbestendige, thermische, chemische of algemene beschermingshandschoenen, ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Man met werkhandschoenen
Persoon met ademhalingsbescherming

Schone lucht, veilig werk.

Ademhalingsbescherming.

Onze ademmaskers, uitgerust met diverse filters, bieden bescherming tegen stof, dampen en andere luchtrisico’s in uiteenlopende werkomgevingen.

Bescherming tegen lawaai.

Gehoorbescherming.

Met onze gehoorbeschermingsproducten zorgt u voor de essentiële bescherming tegen schadelijke geluidsniveaus in lawaaierige werkomgevingen.

Man met oogbescherming
Elektrotechnieker met gezichtsbescherming

Focus op Bescherming.

Oog- en gelaatsveiligheid.

Onze oog- en gelaatsbescherming biedt een heldere en veilige zichtbaarheid in elke situatie, terwijl het ogen en gezicht beschermt tegen risico’s.

Hoofdzaak Veiligheid.

Hoofdbescherming.

Bescherm uw belangrijkste asset met onze reeks aan hoofdbeschermingsmiddelen, ontworpen voor comfort en veiligheid.

V
Man in chemisch pak sprayt chemicaliën

Eenmalig gebruik.

Maximale bescherming.

In onze reeks disposable overalls bieden we een hygiënische en praktische oplossing voor werkplekken waar regelmatige vervanging essentieel is. Deze overalls zijn ideaal voor omgevingen met hoge blootstelling aan vuil of chemische stoffen. Ze zijn licht en comfortabel, bieden volledige lichaamsbescherming en zijn ademend voor langdurig gebruik. 

Alomvattende veiligheid.

Diverse PBM’s voor elke behoefte.

Bij Mireille begrijpen we dat veiligheid veelzijdig is. Daarom bieden we een breed scala aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) aan, ontworpen om elke behoefte te dekken. Van hoofd- tot voetbescherming, ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft om veilig te blijven op de werkplek. Onze PBM’s combineren innovatie met comfort, waardoor u beschermd bent zonder in te leveren op bewegingsvrijheid of efficiëntie.

Man op een werf met verschillende veiligheidsmiddelen

Veilig Werk Begint Hier:

Bescherm Jezelf en Je Team

Op zoek naar betrouwbare persoonlijke beschermingsmiddelen? Mireille biedt een breed scala aan PBM’s om iedere werkplek veiliger te maken.

Contacteer ons voor persoonlijk advies en ontdek hoe we jouw team kunnen uitrusten met de beste bescherming. Jouw veiligheid, onze zorg.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen