Textielverzorging

Wasserij Mireille

Van vuil naar vlekkeloos.

Uw Full-Service waspartner

Bij Mireille onderscheiden we ons als een uniek full-service textielverzorgingsbedrijf.

Wij bieden een complete ontzorging door uw werkkledij, matten, en andere textielproducten op te halen, zorgvuldig te wassen in onze eigen wasserijen met zorgvuldig aangepaste wasprocessen, en ze weer netjes af te leveren op de juiste locatie binnen uw bedrijf.

Onze all-in service is wat ons uniek maakt.

Innovatie en zorg in elk wasprogramma.

Mireille’s wasserij is het kloppend hart van onze textielverzorgingsdiensten. Met vijf gespecialiseerde waszones kunnen we elk type werkkledij en textiel met uiterste zorg en aandacht behandelen. Elk stuk wordt nauwkeurig voorgesorteerd op soort en mate van bevuiling. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde behandeling waarbij de specifieke behoeften van elke klant centraal staan, gekoppeld aan hun uniek klantennummer.

 

Meer dan 100 verschillende wasprogramma’s.

icoon van een kledinglabel

Was volgens etiket

Wij wassen alle kledij volgens de wasvoorschriften op het etiket zodat ze duurzaam mooi blijven.

Zacht wasproces

Onze zachte wasprocessen zijn afgesteld met hulp van Ecolab voor de optimale duurzame instelling. 

icoon ecologische processen

Duurzaam proces

Wij verbruiken zo weinig mogelijk water en energie voor een duurzaam wasproces.

Beheer online

Beheer je kledingstukken volledig op afstand. Bestel, vervang, track. Allemaal via de Mireille webshop.

Imago-afdeling.

Perfecte afwerking.

In Mireille’s imago-afdeling krijgt uw werkkleding de extra zorg die het verdient. Elk item wordt met de hand gestreken en speciaal gevouwen, waardoor we voldoen aan de hoge eisen van merken die aangepaste afwerking nodig hebben. Deze afdeling staat garant voor een onberispelijke presentatie en zorgt ervoor dat uw team altijd straalt in perfect verzorgde outfits.

2 werkers in food kleding die gebakjes maken

Food en Non Food.

Veiligheid & stijl voor elke branche.

Bij Mireille overstijgen we de normen door een uitgebreid assortiment aan werkkleding aan te bieden, speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie. Met onze diepgaande expertise zorgen we ervoor dat elke medewerker wordt uitgerust met kledij die niet alleen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen voldoet, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid reflecteert.

Certificeringen die vertrouwen wekken.

Zorgvuldige behandelingen.

Langdurige kwaliteit.

Een consistente behandeling van uw werkkledij is essentieel om de vezels gesloten te houden en vuil buiten te sluiten. Bij Mireille passen we onze wasprocessen zorgvuldig aan op basis van de specifieke werkkledij en de gebruiksomgeving, waarbij we altijd streven naar de minste impact op het materiaal. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de kleding, maar zorgt ook voor een optimale reiniging bij elke wasbeurt, volgens de duurzaamheidsvoorschriften van Ecovadis.

Specialist in Niche Reinigingen
Naast de standaardbehandelingen biedt Mireille ook gespecialiseerde reinigingsdiensten voor nichekleding zoals winter- en regenkledij, interventiekleding, chemische pakken, diepvrieskleding, en pungelwas zoals handschoenen en kousen. Deze gespecialiseerde diensten verzekeren dat ook uw meest unieke en veeleisende kledingstukken met de hoogste zorg en deskundigheid worden behandeld.

Impregnatie van regen- en winterkledij

Naadloze kledingzorg.

Herstellingen & vervangingen

Bij Mireille zorgen we voor een onberispelijke staat van uw werkkledij met onze herstel- en vervangingsservice. Elk kledingstuk wordt bij elke wasbeurt nauwkeurig geïnspecteerd op mogelijke defecten. Herstelbare items worden onmiddellijk gerepareerd door ons team, zodat ze snel weer inzetbaar zijn. Kledingstukken die niet meer te herstellen zijn, vervangen we automatisch uit onze voorraad, waardoor de continuïteit en de presentatie van uw personeel altijd gegarandeerd zijn. Dit proces waarborgt niet alleen de kwaliteit maar verzekert ook een naadloze operationele workflow.

Spik en Span Advies:

Vraag Onze Textielexperts

Wil jij ook genieten van de full-service van Mireille? Propere uniformen en matten, geleverd op de juiste locatie binnen uw bedrijf?

Bel ons infonummer of vul het contactformulier in en wij zorgen voor de rest.

Scannen van propere kledij voor verzending

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

Kleding ophangen op kapstok voor drogerij