Werkschoenen

Uw veiligheid, onze expertise.

Een uitgebreid aanbod werkschoenen.

Bij Mireille begrijpen we dat elke werkomgeving uniek is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment werkschoenen aan, zorgvuldig geselecteerd uit tien topmerken. Ons aanbod, geschikt voor zowel dames als heren, garandeert dat voor iedere werksituatie en elk type bedrijf de juiste schoen te vinden is. Wij zijn toegewijd aan het vinden van de perfecte balans tussen veiligheid, comfort en stijl voor uw team.

1 Leverancier.
11 Kwalitatieve merken.

Logo Atlas
Logo MTS
Logo Safety Jogger
logo safety jogger
Logo Emma
Logo BATA Industrials
logo abeba
Logo Dunlop
Logo Grisport
Logo Redbrick
Logo Schühtze Schuhe

Kwaliteit die je voelt.

Elke dag weer

Blader door onze catalogus van kwalitatief hoogwaardige werkschoenen, getest en vertrouwd door professionals. Vind de perfecte balans tussen bescherming en comfort met onze zorgvuldig gekozen merken.

PBM

Basisvereisten

 

• Schok- en verpletteringsbestendige schoentippen

• Stevigheid, onschadelijkheid en werkzaamheid van de gebruikte materialen

• Ergonomie en comfort van de schoen

• Slipweerstand

Bijkomende vereisten

Barcode systeem.

Efficiënt beheer van werkschoenen.

In ons streven naar innovatie en efficiëntie introduceren we een aparte service: het traceren van werkschoenen via een unieke barcode, zichtbaar in onze webshop. Deze geavanceerde aanpak biedt tal van voordelen:

Deze trackingmethode verzekert niet alleen een optimale levensduur van het schoeisel maar verhoogt ook de veiligheid en persoonlijke verantwoordelijkheid binnen uw organisatie. Elk paar schoenen wordt een duidelijk verhaal, met informatie over gebruik en onderhoud slechts een klik verwijderd.

Schoenaccessoires.

Alles voor Uw Comfort en Duurzaamheid.

Ontdek in onze catalogus een breed assortiment aan schoenaccessoires, ontworpen om uw werkschoenen in topconditie te houden. Naast onze robuuste werksokken, die klaar zijn voor actie en zorgen voor optimale prestaties en comfort, bieden we ook:

Elk van deze accessoires draagt bij aan een verbeterde werkervaring door het comfort te verhogen en de levensduur van uw schoenen te verlengen. U vindt bij ons alles wat nodig is om uw werkschoenen optimaal te benutten en te onderhouden.

Duurzaamheid in elke stap.

Onze schoenrefurbishing service.

Mireille biedt een unieke schoenrefurbishing service, waarbij gebruikte werkschoenen een nieuw leven krijgen. Deze dienst houdt in dat de schoenen grondig worden gepolijst, ontsmet en voorzien van nieuwe binnenzolen en veters. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling maar is ook een duurzame en economische keuze voor elk bedrijf.

Veiligheid, stap voor stap.

Ontdek Onze Werkschoenen.

Interesse in topkwaliteit voor je voeten? Neem contact op via ons infonummer of vul het contactformulier in. Mireille zorgt voor de rest, van selectie tot levering.

Veiligheidslaarzen

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

Werkschoenen