Over ons

Een rijke historie.

Van lokale wasserij tot innovatieve B2B-partner.

Mireille startte in 1955 als een wasserij en nieuwkuis voor particulieren. Vanaf 1985 werd de particuliere markt stap voor stap “ingeruild” voor een steeds groter wordend B2B marktaandeel. Gelijklopend werd er een nationale distributie uitgebouwd die haar degelijkheid al meerdere jaren bewijst voor een groeiend klantenbestand in de Belux. Vandaag wordt de service bij onze klanten verzorgd door 40 Mireille bestellers !

Bij Mireille draait alles om betrokkenheid en klantgerichtheid, maar dan op een coole en eigentijdse manier! We geloven in het aanmoedigen van een hechte band met onze teamleden en het omarmen van een klantgerichte aanpak. Onze toewijding aan training en begeleiding bouwt voort op de fundamenten van respect, luisterbereidheid en een managementstijl die allesbehalve hiërarchisch is. Ons doel? Een cultuur van open communicatie waarbij transparantie niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook leidt tot betere samenwerking en positieve relaties op alle niveaus.

Samen voor Betrokkenheid en Klantgerichtheid!

Bij Mireille staat betrokkenheid voorop, zowel intern met onze teamleden als extern naar onze klanten toe. We koesteren hechte relaties en hanteren een klantgerichte benadering, waarbij proactiviteit centraal staat. Ons beleid van continue training en begeleiding steunt op respect, openheid en een niet-hiërarchische managementstijl. Dit stelt ons in staat om actief mee te denken met de klant, de situatie grondig te analyseren en zo de meest geschikte, op maat gemaakte oplossing aan te bieden.

Ons doel?
Een cultuur van open communicatie waarbij transparantie niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook leidt tot betere samenwerking en positieve relaties op alle niveaus.

Wasserij Matten

Onze duurzame missie bij Mireille

Bij Mireille staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We maken bewuste keuzes op het gebied van investeringen en strategische besluitvorming, met oog voor een positieve impact op onze bedrijfsresultaten, het milieu en de maatschappij. We zetten ons in voor ecologisch verantwoorde processen en streven naar circulariteit.

Zorgzaamheid in de kern


We gaan tot het uiterste als het aankomt op zorgzaamheid, zowel voor onze teamleden als onze klanten. Dat betekent dat we goed luisteren naar hun behoeften, ondersteuning bieden voor professionele groei en streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich goed voelt. Voor onze klanten vertaalt dit zich in een proactieve aanpak om aan hun behoeften te voldoen, met als doel langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Bovendien bieden we hen gemoedsrust door efficiënte oplossingen aan te reiken en met zorg te handelen in alles wat we doen.

2 vrouwen aan het werk met opplooien van lakens

Mireille staat voor een volledige service.

Stipte ophaling

Wij spreken af op welke dag wij bij jou langskomen zodat jij altijd verzekerd bent van een stipte ophaling/levering

Groot gamma 

Wij leveren een zeer uitgebreid gamma aan merkproducten. Van schoonloopmatten tot werkkledij, werkschoenen, kleedkamers en veiligheidsmiddelen.

Duurzaam

We maken bewuste keuzes op het gebied van investeringen met oog voor een positieve impact op onze producten, het milieu en de maatschappij.

Technieker aan het werk in het ketelhuis bij Mireille

Voortdurende verbetering en innovatie
.

We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat onze klanten en teamleden altijd tevreden zijn. Dit doen we door voortdurend te focussen op verbeteringen, innovaties en het aanbieden van diensten die precies zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Onze processen zijn flexibel ingericht om in te spelen op veranderende eisen, terwijl we ook een prettige werkomgeving voor onze medewerkers waarborgen. Bij Mireille staan kwaliteit en service voorop. Onze toewijding aan oplossingen op maat bevestigt ons streven naar continue groei en excellentie.

Wij hebben 70 jaar ervaring.

Wij hebben ervaring opgedaan in een groot gamma aan industrieën en wij delen onze expertise graag.
Heb jij behoefte aan een kwaliteitoplossing? Aarzel niet en contacteer ons.

Wasserij Matten

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22
02/460 00 11

Medewerkster in sortering