Full Service

Full Service.

Uw totale textieloplossing.

Bij Mireille gaan we verder dan traditionele textielservices. We werken nauw samen met onze klanten, bieden advies over optimale kledingkeuzes en stemmen onze wasprocessen precies af om de levensduur van uw textiel te maximaliseren. Onze full-service benadering omvat naast advisering ook het direct op locatie of op meerdere plekken binnen uw bedrijf ophalen en leveren van textiel, waardoor u volledig wordt ontzorgd. 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een gratis analyse door onze experts, die een vergelijking maken tussen huren en kopen. Dit helpt u bij het kiezen van de meest kostenefficiënte oplossing voor uw situatie. Mireille staat voor een transparante en eerlijke benadering, waarbij u uitsluitend betaalt voor wat u werkelijk nodig heeft. Onze kostenbesparende full-service oplossing, gebaseerd op aankoop en onderhoud, is ontworpen om uw bedrijf vooruit te helpen met alleen de effectieve prestaties in rekening gebracht.

Vrouw aan plooimachine in de wasserij
Sortering bij Mireille
Vrouw in wit Mireille uniform kledij op kapstok hangen

Full Service.

Een stapsgewijze aanpak.

Groot aanbod & advies op maat van experts

Bij Mireille combineren we een zeer uitgebreid assortiment aan hoogwaardige werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) met deskundig advies op maat.

Maatopnames

Onze maatopnameservice, met voorgewassen pasmodellen, zorgt voor een perfecte pasvorm voor iedere werknemer. Dit garandeert niet alleen comfort en stijl, maar ook een accurate pasvorm vanaf het eerste moment.

Stipte levering/ophaling

Ervaar de efficiëntie van onze stipte leverings- en ophaalservice. Wij zorgen ervoor dat uw bestellingen en wasgoed op tijd en op de juiste locatie binnen uw bedrijf worden afgehandeld.

Wasprocessen op maat

Onze wasprocessen worden aangepast aan de kleding. Met geavanceerde waterfiltratie en duurzame behandelingen garanderen we niet alleen een onberispelijk resultaat, maar dragen we ook bij aan een beter milieu.

Herstellingen

Kwaliteitsgarantie door onze herstelservice. Versleten of beschadigde kledingstukken worden zorgvuldig gerepareerd, waardoor de levensduur van elk item wordt verlengd en uw team er altijd netjes bijloopt.

Webshop

Beheer uw textielbehoeften eenvoudig via onze webshop. Van het bijbestellen van items tot het tracken van uw was, onze gebruiksvriendelijke online service biedt volledige controle en gemak.

Kiezen voor Waarde:

Koop versus Huur bij Mireille

Bij Mireille gaan we een stap verder dan de standaard lease-opties en bieden we een uniek verkoopmodel aan. Hiermee koop je jouw werkkledij en PBM’s aan, waardoor je enkel betaalt voor de was- en vervangservices die je daadwerkelijk gebruikt. Dit model biedt niet alleen een kostenbesparing op de lange termijn, maar zorgt ook voor ongeëvenaarde flexibiliteit in het beheer van je textielbehoeften. Ontdek de voordelen van ons model en ervaar hoe wij waarde toevoegen aan jouw bedrijf.

Expertise bij Mireille
Labelen van kleding
Albert Heyn polo's

Personalisatie.

Slimme etikettering, unieke identiteit.

Bij Mireille staat personalisatie centraal in onze service. Wij bieden de mogelijkheid om elk kledingstuk te voorzien van logo’s, functie-emblemen,.. hetzij door middel van borduurwerk of opdruk, wat zorgt voor een professionele en herkenbare uitstraling van uw bedrijf.

Daarnaast voegen we aan elk item een uniek label toe met een barcode en essentiële informatie. Dit maakt het mogelijk om de kledij efficiënt te sorteren op verschillende criteria zoals naam, maat, afdeling, wasproces, of locatie, waardoor het beheer van werkkledij gestroomlijnd en moeiteloos verloopt.

Naadloze kledingzorg.

Herstellingen & vervangingen.

Bij Mireille zorgen we voor een onberispelijke staat van uw werkkledij met onze herstel- en vervangingsservice. Elk kledingstuk wordt bij elke wasbeurt nauwkeurig geïnspecteerd op mogelijke defecten. Herstelbare items worden onmiddellijk gerepareerd door ons team, zodat ze snel weer inzetbaar zijn. Kledingstukken die niet meer te herstellen zijn, vervangen we automatisch uit onze voorraad, waardoor de continuïteit en de presentatie van uw personeel altijd gegarandeerd zijn. Dit proces waarborgt niet alleen de kwaliteit maar verzekert ook een naadloze operationele workflow.

Herstellen en vervangen
Een medewerkster herstelt een broek

De webshop.

Uw bestellingen en was in één oogopslag.

Onze webshop biedt niet alleen het gemak van het plaatsen van bestellingen, maar ook de mogelijkheid om uw wasproces in real-time te volgen. Dit zorgt voor transparantie en controle, rechtstreeks vanaf uw computer of mobiele apparaat.

De Webshop biedt uitzonderlijke functionaliteiten:

Uw Stock, Onze Prioriteit.

Ons geautomatiseerd magazijn staat garant voor een snelle beschikbaarheid van producten. Met de mogelijkheid voor klantspecifieke voorraadopslag, zorgen we voor minimale levertijden en maximale efficiëntie, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

De AutoStore
Magazijn orderpicking

End-of-Life Cyclus.

Van afgedankt tot innovatief

In samenwerking met Gaia Circulair transformeren we afgedankte kledingstukken in nieuwe grondstoffen voor producten zoals auto-industriegaren, rugzakken en gerecycleerde kleding. Dit proces benadrukt onze bijdrage aan de circulaire economie en minimaliseert afval.

Recycle symbool met proces van recycling
In een Mireille bestelwagen

Overal geleverd, altijd gereed.

Bij Mireille begrijpen we dat gemak en flexibiliteit essentieel zijn voor onze klanten. Daarom bieden we unieke leveringsmogelijkheden die ons onderscheiden. Wij leveren de kleding op de juiste plaats binnen uw bedrijf af. Wij zorgen dat uw werkkledij en materialen daar zijn waar u ze nodig heeft. Deze service zorgt ervoor dat uw projecten naadloos doorlopen zonder tijdverlies in logistiek. Onze toewijding betekent dat elke locatie de aandacht krijgt die het verdient, groot of klein.

Wij leveren aan:

Duurzame distributie.
Ons groene wegen netwerk.

Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot onze distributie. Met een eigen nationaal distributienetwerk en Ecodrive-getrainde bezorgassistenten, zetten we ons in voor milieuvriendelijk transport.

Nationaal distributienetwerk bij Mireille

Voor een naadloze ervaring.

Ontdek onze full-service oplossingen.

Klaar om de uitgebreide service van Mireille te ervaren? Wij zorgen voor hoogwaardige werkkledij tot professionele matten, perfect afgestemd op uw behoeften en geleverd waar u het nodig heeft.

Neem contact op via ons infonummer of vul het online contactformulier in. 

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22
02/460 00 11

Witte shirt na droogtunnel