Jobs

Samen naar een Schonere Toekomst

Wij zijn trots op onze toonaangevende rol in de textielverzorgingsindustrie, met diensten variërend van wasserij tot schoenrefurbishing. Onze kracht? Een toegewijd team met een gemiddelde anciënniteit van 17 jaar, wat onze positieve en stabiele werkomgeving benadrukt. Bij Mireille geloven we in de groei en ontwikkeling van elk teamlid. We bieden opleidingen en begeleiding om talenten te ontplooien. Of je nu gepassioneerd bent door service of inzet toont in het leveringsproces, je vindt bij Mireille een plek waar jouw bijdrage gewaardeerd wordt.

Openstaande vacatures

All round technieker

Mireille bestelwagen sfeerbeeld

Serviceverlener (Heusden)

Een serviceverlener die de bestelwagen inlaadt.

Serviceverlener (Merchtem)

Medewerker Intern Transport

2 Mireille bedienden aan het werk aan de computer

Bedienden
Het hart van onze service.

Onze bedienden zijn de drijvende kracht achter de uitstekende service van Mireille. Zij vormen de kern van onze verkoop, marketing, aankoop, verkoopadministratie, en facturatie teams. Als lid van onze bediendenteam werk je in een stimulerende omgeving waar innovatie en klanttevredenheid voorop staan. We zoeken voortdurend naar gedreven professionals die ons willen helpen onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Grote wastrommels die draaien

Productie.
De spil van onze kwaliteit.

In onze productieafdelingen - van de textielwasserij tot aan schoenrefurbishing en de mattenwasserij - zijn vakmanschap en zorg voor kwaliteit de norm. Ons productieteam zorgt ervoor dat elk item dat we verwerken, voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die Mireille stelt. Werken in de productie bij Mireille betekent bijdragen aan het hart van ons bedrijf, met de mogelijkheid om te groeien in een technisch uitdagende rol.

Een Mireille besteller met de typerende rode bestelwagens

Distributie.
De weg naar onze klanten.

Onze distributieafdeling, met toegewijde bestellers die dagelijks op de baan zijn, zorgt ervoor dat onze gewassen en verzorgde producten op tijd en in perfecte staat bij onze klanten aankomen. Als chauffeur bij Mireille ben je het gezicht van ons bedrijf bij de klant. Je speelt een cruciale rol in het behouden van positieve klantrelaties en het waarborgen van de tevredenheid door jouw punctualiteit en professionaliteit.