Bpost

Refurbishing Wasserij
PrevNext

Bpost: Duurzaam en Professioneel

Bpost, België’s toonaangevende postverdeler, is een bedrijf waar duurzaamheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Hun missie om een uitstekende dienstverlening te combineren met een verantwoorde benadering van middelen heeft hen naar Mireille geleid voor een unieke en duurzame oplossing voor werkkledij en schoenverzorging.

Mireille’s Dienstverlening aan Bpost

Mireille werkt nauw samen met Bpost om ervoor te zorgen dat de uitstraling en de functionaliteit van de werkkledij en schoenen van hun werknemers altijd van de hoogste standaard zijn. Onze diensten omvatten het zorgvuldig wassen van kledij voor medewerkers die de organisatie verlaten of die er tijdelijk hebben gewerkt. Dit proces benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid door de levensduur van kleding te verlengen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te waarborgen.

 

Het Unieke ‘Schoenrefurbishing’ Proces

Een bijzonder aspect van onze dienstverlening aan Bpost is het ‘schoenrefurbishing’ proces. Alle schoenen van medewerkers die hun functie bij Bpost neerleggen of slechts tijdelijk onderdeel waren van het team, ondergaan bij Mireille een uitgebreide refurbishing. Dit proces omvat stomen, ontsmetten, polijsten, en het voorzien van nieuwe binnenzolen en veters. Dankzij deze grondige aanpak zijn de schoenen weer als nieuw en klaar voor de volgende drager, wat bijdraagt aan een duurzaam gebruik van middelen en een voortdurende professionele presentatie van het Bpost personeel.

Geïnspireerd door de samenwerking met Bpost en onze inzet voor duurzaamheid en kwaliteit?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die uw operationele efficiëntie verhoogt en uw team professioneel voor de dag laat komen.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22