Nyrstar

Wasserij Werkkleding
PrevNext

Geoptimaliseerde Werkkledijservice voor Nyrstar Balen

Nyrstar Balen, een prominente speler in de metaalverwerkende industrie en gespecialiseerd in zinksmelting, staat bekend om zijn strenge veiligheidsnormen en aandacht voor werknemerswelzijn. In hun zoektocht naar een partner die hun waarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid deelt, kozen ze voor Mireille.

Geselecteerde Werkkledij door Mireille

In nauwe samenwerking met Nyrstar heeft Mireille de perfecte werkkledij voor hun werknemers geselecteerd. De keuze viel op hoogwaardige overalls, voorzien van het Nyrstar-logo. Deze kledij is niet alleen representatief maar voldoet ook aan alle veiligheids- en comforteisen die cruciaal zijn in de veeleisende omgeving van een zinksmelterij.

Aangepaste Wasprocessen voor Optimaal Onderhoud

Gezien de specifieke uitdagingen die het werk bij Nyrstar met zich meebrengt, heeft Mireille haar wasprocessen nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften van deze industrie. Door deze gespecialiseerde aanpak zorgt Mireille ervoor dat de werkkledij van Nyrstar-medewerkers altijd schoon, veilig en in optimale staat is, klaar voor elke nieuwe werkdag.

Wekelijkse Service voor Een Altijd Schone Werkplek

Mireille verzorgt wekelijks een vlekkeloze kledingwissel bij Nyrstar. Onze service omvat het ophalen van vuile kledij en het afleveren van schone overalls direct in de kleedkamers van het bedrijf. Deze efficiënte aanpak zorgt ervoor dat Nyrstar-medewerkers altijd toegang hebben tot schone en professionele werkkledij, waardoor ze zich volledig op hun werk kunnen concentreren.

Bent u ook op zoek naar een partner die niet alleen zorgt voor professionele werkkledij maar ook een op maat gemaakte service biedt?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die uw operationele efficiëntie verhoogt en uw team professioneel voor de dag laat komen.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22