Pipelife

Kleedkamerinrichting
PrevNext

Pipelife Hasselt: Innovatie in de Kleedkamer

In het hart van de industrie, waar dagelijks talloze professionals hun bijdrage leveren, begrijpt Mireille het belang van een gestructureerde en positieve werkomgeving. Voor Pipelife Hasselt, specifiek in de fabriek van Steinzeug-Keramo, hebben we deze visie omgezet in realiteit door een volledig nieuwe kleedkamer te installeren.

De werknemers van Steinzeug-Keramo worden nu verwelkomd in een uniforme ruimte, uitgerust met schone kleding en nieuwe lockers. Deze verbetering is niet alleen een boost voor de dagelijkse routine, maar bevordert ook een gevoel van orde en professionalisme. Het project weerspiegelt onze toewijding aan het creëren van een optimale werkomgeving, waarbij elke detail telt.

Bij de inrichting van de kleedkamers is extra aandacht besteed aan diversiteit en functionaliteit in de lockerkeuze. Er zijn verschillende types lockers geïnstalleerd om aan de uiteenlopende behoeften van de werknemers te voldoen: hoge modellen voor kledij, kleinere vierkante voor persoonlijke spullen zoals tassen en schoenen, en speciale modellen met een wasluik voor een directe afvoer van gebruikte kledij. Elk locker is voorzien van een numeriek slot, waardoor het bijhouden van een sleutel overbodig wordt. Dit draagt bij aan het gemak en de efficiëntie voor elke werknemer.

Bij Mireille gaan we verder dan alleen het leveren van diensten; we denken actief mee met onze klanten. Voor Steinzeug-Keramo tekenden we de beste layout uit, gericht op de meest efficiënte inrichting van de kleedkamers. Ons doel? Het maximaliseren van comfort en functionaliteit, wat bijdraagt aan een gestructureerde en positieve werksfeer.

De samenwerking met Pipelife Hasselt onderstreept onze betrokkenheid bij het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit project en kijken uit naar de positieve impact die deze nieuwe kleedkamers zullen hebben op de dagelijkse ervaringen van de werknemers.

Heeft u ook interesse in een geoptimaliseerde inrichting voor uw kleedkamers?

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe wij uw werkomgeving kunnen verbeteren.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22