Tencat A+A

Beurzen
Next

Veiligheid en Innovatie Samengebracht: Mireille op A+A 2023 met TenCate 360

Op de A+A 2023, de vooraanstaande internationale vakbeurs voor veiligheid, beveiliging en gezondheid op het werk, presenteerde Mireille in samenwerking met TenCate Protective Fabrics een baanbrekende ontwikkeling in de wereld van werkkledij. A+A, bekend als het grootste platform voor bedrijven die zich inzetten voor het verhogen van de veiligheidsnormen binnen diverse industrieën, was de perfecte setting om deze innovatie te onthullen.

TenCate 360 is een stof die het speelveld van beschermende kleding herdefinieert. Deze geavanceerde textieltechnologie, ontwikkeld door TenCate Protective Fabrics, biedt een ongeëvenaarde combinatie van bescherming, comfort en duurzaamheid. De stof is ontworpen om werknemers in de meest veeleisende omgevingen te beschermen, terwijl ze toch bewegingsvrijheid en een aangenaam draagcomfort ervaren.

Mireille nam de uitdaging aan om met TenCate 360 een uniek kledingstuk te ontwerpen dat niet alleen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Het resultaat was een outfit die tijdens de A+A 2023 op de TenCate-stand werd tentoongesteld, en bezoekers konden de innovatieve eigenschappen van de TenCate 360 stof uit eerste hand ervaren. Dit design, ontwikkeld door de creatieve geesten bij Mireille, is een toonbeeld van hoe functionaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan.

Graag meer weten over Tencate 360?

Tecasafe® 360+ is de nieuwste inherent vlamvertragende stof die aan alle eisen voldoet. Casual, comfortabel en stijlvol maakt Tecasafe® 360+ werkkleding geschikt voor zowel werk als vrije tijd. De ingebouwde stretch van 360+ biedt volledige bewegingsvrijheid. Met de XLANCE® vezel combineert Tecasafe® 360+ optimale vrijheid met ongecompromitteerde veiligheid. Ontworpen voor uitstekende duurzaamheid, blijft Tecasafe® 360+ was na was er goed uitzien en aanvoelen.

Geïnteresseerd in op maat gemaakte oplossingen?

Ons team staat klaar om organisaties te helpen met op maat gemaakte oplossingen die niet alleen de veiligheid verhogen maar ook het comfort en de tevredenheid van hun medewerkers garanderen.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

011/57 11 22