Schoenrefurbishing

Schoenrefurbishing door Mireille.

Uw schoenen zijn weer als nieuw

Bij Mireille brengen we uw werkschoenen weer tot leven. Onze schoenrefurbishing service garandeert dat elke schoen zorgvuldig wordt gestoomd, ontsmet, gepolijst en voorzien van nieuwe binnenzolen en veters. Zo krijgen uw schoenen niet alleen een tweede leven, maar zorgen we ook voor een voortdurende professionele uitstraling van uw medewerkers.

Voor & Na.

De Transformatie

Before
After
 img

GRATIS TEST SCHOEN-REFURBISHING

Vraag GRATIS je test aan!Laat ons iets weten en wij halen vrijblijvend een paar van jouw schoenen op voor een gratis refurbishingtest.Zo zie jij zelf wat het verschil is.

Schoenrefurbishing van schoenen uit de food industrie

Een schone stap in alle sectoren.

Van productie tot dienstverlening.

Schoenrefurbishing door Mireille is een essentiële dienst voor elke sector waar een professionele uitstraling en veiligheid van cruciaal belang zijn. Schone, goed onderhouden werkschoenen versterken niet alleen het imago van uw bedrijf, maar dragen ook bij aan de levensduur van het schoeisel, wat resulteert in duurzaamheid en aanzienlijke kostenbesparingen. Dit aspect van onze dienstverlening is vooral relevant in sectoren zoals de bouw, chemische industrie en retail, waar betrouwbaar schoeisel een must is.

Specifiek voor de foodsector, waar hygiëne en netheid onmisbaar zijn, is onze schoenrefurbishing dienst van onschatbare waarde. Het zorgt ervoor dat het schoeisel van uw werknemers altijd voldoet aan de hoogste standaarden van netheid en veiligheid, een vereiste die niet kan worden genegeerd. Bovendien is schoenrefurbishing ook een kostenbesparende maatregel, omdat het schoenen langer mooi en functioneel houdt, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

In de interim-sector, waar personeel vaak wisselt, biedt schoenrefurbishing een praktische en kosteneffectieve oplossing. Het regelmatig refurbishen van schoenen zorgt ervoor dat elke medewerker beschikt over kwalitatief goed schoeisel, zonder de noodzaak voor constante nieuwe aankopen. Dit maakt schoenrefurbishing door Mireille niet alleen een duurzame, maar ook een economisch verantwoorde keuze voor bedrijven die hun werknemers willen voorzien van het beste, terwijl ze tegelijkertijd hun kosten in de hand houden.

Wilt u de uitstraling en levensduur van uw werkschoenen verbeteren?

Neem vandaag nog de stap vooruit met Mireille.

Schoenen worden gepolijst

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

Rek met refurbished zwarte schoenen