Vloerhygiëne

Vloerhygiëne

een schone start

Bij Mireille streven we naar perfectie in vloerhygiëne. Onze diensten zorgen voor een altijd schone en gastvrije omgeving in uw bedrijf, winkel of kantoor.

Met onze oplossingen, van hoogwaardige inkommatten tot geïmpregneerde vloerwissers, zetten we de standaard voor een schone entree en onderhouden vloeren. Onze service is niet alleen een schoonmaakroutine; het is een belofte van service en kwaliteit. Of het nu gaat om het opvangen van vuil en vocht bij de ingang of het onderhouden van een betonnen vloer, onze oplossingen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We combineren kwaliteitsproducten met een professionele service, wat resulteert in een onberispelijke uitstraling van uw bedrijf.

GRATIS TEST MAT/VLOERWISSER

Vraag GRATIS je test aan!Wij komen je graag vrijblijvend een inkommat en/of vloerwisser brengen die je gedurende enkele weken mag uitproberen. Vind je het toch niet geslaagd dan komen we ze gewoon terug ophalen.

Inkommatten.

Uw entree, onze zorg.

De inkommatten van Mireille spelen een cruciale rol in het presenteren van een schone en professionele uitstraling van uw entree.

Wij zorgen voor de stipte (twee)wekelijkse ophaling en vervanging van de matten zodat de properheid altijd verzekerd is.

De matten worden op locatie in uw bedrijf vervangen, wat maximale efficiëntie garandeert.

Bovendien bieden we speciale matten aan die in grote formaten of volledig op maat kunnen worden gesneden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een logo mat kan worden aangepast voor een persoonlijk tintje, wat zorgt voor een warm welkom bij elke entree. Met Mireille bent u verzekerd van een continue schone en uitnodigende eerste indruk voor uw bezoekers en medewerkers.

Medewerker laad wasmachine in met matten
Machine die automatisch matten oprolt

Stap vooruit.

Ontdek al onze matten

Bij Mireille vind je de perfecte mat voor elke behoefte en omgeving.

logo mat van top interieur

Logo
(geweven of geprint)

Standaard Mireille mat

Standaard

Mat op maat gesneden

Op maat

anti-vermoeidheidsmat

Anti-vermoeidheid

Veiligheidsmat

Veiligheid

Douchematten

Douche

Vlekkeloos Schoon.

Geïmpregneerde Vloerwissers.

De geïmpregneerde vloerwissers van Mireille bieden een handige en effectieve manier om vloeren schoon te houden.

Ze zijn geïmpregneerd zodat ze het vuil gemakkelijk opnemen, waardoor de schoonmaak eenvoudiger wordt.

Elk van onze wissers wordt geleverd met een eigen opvangbak, zodat ze netjes opgeborgen kunnen worden zonder vlekken achter te laten wanneer ze niet in gebruik zijn.

De wissers hoeven niet uitgespoeld te worden en staan altijd klaar voor gebruik. Mireille zorgt voor een periodieke wissel van de wissers, zodat uw bedrijf altijd voorzien is van schone en gebruiksklare vloerwissers. 

Wissers voor betonvloeren

De rode wissers zijn ontwikkeld om betonvloeren proper te houden zonder sporen na te laten.

Wissers voor tegel, parket,..

De grijze wissers zijn geschikt voor delicatere vloeren zoals tegels, parket,..

statistiek voordelen van een Mireille wisser

Uw efficiënte reinigingspartner

Ontdek de gemakken van onze vloerwissers: altijd klaar voor gebruik zonder dat u ze zelf hoeft te reinigen. Mireille verzorgt de ophaling en levert periodiek schone, opnieuw geïmpregneerde wissers direct bij u. U geniet van een constant schone vloer, zonder het gedoe van traditionele stofzuigers.

Voordelen op een rij:

Stap in een wereld van netheid.

Vraag vandaag nog uw vloeroplossing aan.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen

Wasserij Matten