Werkkledij

Allesomvattende werkkledij.

Oplossingen van Mireille.

In de wereld van werkkledij zijn diversiteit en kwaliteit onmisbaar. Bij Mireille hebben we dit volledig begrepen. Ons brede assortiment aan werkkledij is met zorg samengesteld om aan een diversiteit van professionele behoeften te voldoen, van de traditionele werkvloer tot de meest uitdagende industriële settings. Wij bieden kleding aan van topmerken, waarbij we altijd kwaliteit en comfort vooropstellen.

De Mireille Collectie & Maatwerk

Naast ons uitgebreide aanbod aan catalogusmerken, presenteren we met trots de Mireille collectie, die extra mogelijkheden biedt voor maatwerk. Deze optie stelt ons in staat om werkkledij niet alleen qua design maar ook qua functionaliteiten specifiek aan te passen aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen wij een unieke draai geven aan uw professionele uitstraling, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kies uw perfecte werklook.

Een wereld van werkkledij onder één dak.

Ontdek de diversiteit en kwaliteit van ons werkkledij aanbod door onze uitgebreide catalogi van topmerken. 

Engel
Havep
Sioen
Synq
Tranemo
Projob
Santino
De Passende Oplossing
Printables
BP Food
BP Plus
Teamcare – De Berkel
Teamchef – De Berkel

De beste merken onder één dak.

Een groot aanbod aan werkkledij.

MULTINORM

HIGH-VIS

WORKWEAR

BOVENKLEDING

PROMOWEAR

RAINWEAR

Labelling op kledij bij Mireille

Personalisatie

Slimme etikettering, unieke identiteit

Bij Mireille staat personalisatie centraal in onze service. Wij bieden de mogelijkheid om elk kledingstuk te voorzien van logo’s, hetzij door middel van borduurwerk of opdruk, wat zorgt voor een professionele en herkenbare uitstraling van uw bedrijf.

Daarnaast voegen we aan elk item een uniek label toe met een barcode en essentiële informatie. Dit maakt het mogelijk om de kledij efficiënt te sorteren op verschillende criteria zoals naam, maat, afdeling, wasproces, of locatie, waardoor het beheer van werkkledij gestroomlijnd en moeiteloos verloopt.

Veilig en conform.

Multinorm kleding.

Voor werkplekken waar veiligheidsnormen strikt zijn, bieden onze multinorm kledingstukken de ideale combinatie van veiligheid en comfort. Geschikt voor diverse industriële omgevingen, waarborgen ze de veiligheid van uw medewerkers.

Multinorm kleding is essentieel voor werkplekken waar medewerkers blootstaan aan diverse risico’s. Deze kledingstukken voldoen aan meerdere veiligheidsnormen tegelijk, wat ze uiterst geschikt maakt voor industrieën zoals de bouw, petrochemie en elektriciteitssector. Multinorm kleding beschermt tegen een reeks van gevaren, zoals hitte, vuur, elektrische vonken, chemische stoffen, en zelfs explosiegevaar.

Maximale zichtbaarheid.

High visibility kleding.

Onze high visibility kleding is cruciaal voor werkplekken waar zichtbaarheid een sleutelfactor is. Deze kledingstukken zijn ontworpen om op te vallen en zorgen voor maximale zichtbaarheid, dag en nacht. Ze zijn ideaal voor werknemers in de bouw, wegwerkzaamheden, en in situaties waar zichtbaarheid van essentieel belang is voor veiligheid. Onze high visibility kleding voldoet aan de Europese normen voor zichtbaarheid en biedt een combinatie van functionaliteit, comfort en veiligheid.

Dagelijkse duurzaamheid.

Comfortabele en praktische workwear.

Onze algemene workwear collectie is speciaal ontworpen voor dagelijks comfort en duurzaamheid. Deze reeks omvat werkbroeken, overalls, en bermuda’s, geschikt voor een breed scala aan beroepen. Met aandacht voor duurzame materialen, praktische ontwerpen en verstelbare pasvormen, zorgen we ervoor dat onze workwear aan alle eisen van de moderne werkplek voldoet. Of het nu gaat om bescherming tegen slijtage, vuil of alledaagse werkzaamheden, onze workwear biedt een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit.

Functionele mode. 

Veelzijdige bovenkleding.

In ons assortiment bovenkleding vindt u alles van jassen en fleece tot softshells, truien, T-shirts, en polo’s. Ontworpen voor comfort en functionaliteit, is onze bovenkleding geschikt voor uiteenlopende werkomstandigheden en stijlvoorkeuren. Of het nu gaat om het bieden van extra warmte of om een professionele uitstraling, Mireille heeft de perfecte bovenkleding voor uw behoeften. 

Flitsende mode. 

Functionele promowear.

Onze promowear is ideaal voor evenementen, tijdelijke promoties of interim-werk. Deze kleding is ontworpen voor kortstondig gebruik, zoals bedrukte T-shirts voor evenementen of gepersonaliseerde polo’s voor beursstands. Hoewel deze items een beperkte levensduur hebben, garanderen we toch kwaliteit en stijl die uw merk of boodschap effectief uitdragen.

Weer of geen weer.

Altijd droog met rainwear.

Wanneer het weer omslaat, biedt onze rainwear betrouwbare bescherming. Onze waterdichte jassen en broeken zijn ontworpen om u droog en comfortabel te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Ideaal voor buitentaken, deze kledingstukken zijn gemaakt van duurzame materialen die ademen en tegelijkertijd water en wind buiten houden.

Wij hebben 70 Jaar ervaring.

Bij Mireille denken we graag met u mee. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen. We begrijpen dat elke werkomgeving uniek is en bieden daarom maatopnames aan om ervoor te zorgen dat elke werknemer perfect passende kledij heeft.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons direct of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Mireille staat klaar om jou te helpen